הסכם יששכר וזבולון – עם ישיבתו של רבי נחמן מברסלב

הסכם יששכר וזבולון ברסלב – הוא הסכם בין לומדי התורה בישיבת רבינו נחמן מברסלב עם התורמים.

אם אתם צרכים ברכה לעסק וברכה בפרנסה?

תעשו עסקה חכמה – תקנו לכם חברת שמירה ובטחון לחיי נצח ושמחת חיים!

כל היום עובדים ואין לכם זמן ללמוד, ואתם רוצים ג"כ חלק רוחני לחיי העולם הבא?

תחתמו עוד היום על הסכם יששכר וזבולון!

הסכם "יששכר וזבולון" עם חסידי ברסלב – יעשה לך את העבודה, יתן לך ולעסק שמירה ובטחון לחיי נצח וגם הצלחה בעולם הזה בגשמיות וגם ברוחניות!

הסכם יששכר וזבולון איך זה עובד?

ההסכם הוא כמו שעשו יששכר וזבולון משבטי ישראל אשר התחלקו אלו נתנו מפרנסתם לטובת לומדי התורה ואלו נתנו להם את הזכות והשכר של המצווה שאין לשער אותה. כך גם אנחנו בישיבת ברסלב "נצח מאיר" לומדים ומתחלקים איתכם לזכויות של חיי עולם הבא, ואתם ממנים את תחזוקת הישבה או לוקחים על עצמכם לפרנס בחור או אברך חודשית, אם יש לכם מעשרות ותרומות אפשר לתרום אותם בהסכם יששכר וזבולון ללומדי התורה שבישיבתנו, הלומדים ילמדו ויתפללו עבורכם לפי הסכומים יום שלם או חודש שלם או כל השנה הכל לפי ההסכם וגודל התמיכה כמו שמפורש לקמן.

נ.ב גם צוות האתר שלנו שהוא מקצועי ביותר בקידום אתרים ועסקים ישמחו לתת לכם עזרה ושירות בקידום אתרים ועסקים, עיין עוד קידום אתרים ועסקים.

אז למה לחכות לרגע של צרה או אסון ? למה ברגע האחרון להתעורר ולהתקשר למוקדי תפילות ולהרבות בתרומות ותחנונים שיהיו ניסים..? צרכים ברכה לעסק ? כל היום עובדים ואין לכם זמן ללמוד, ואתם רוצים ג"כ חלק רוחני לחיי העולם הבא ?

הסגולה האמיתית והנצחית של עם סגולה… החזקת לומדי התורה ועובדי השם !

כי התורה היא הסגולה הכי גדולה להצלחה, וגם לשמירה מכל צרה כי מגן היא לכל החוסים בה.

הסכמים וכללי – הסכם יששכר וזבולון.

הנה היום בהוראת קבע קטנה וסימלית – לכל אחד יש את האפשרות לתמוך באופן קבוע, נתינה מכובדת שיש בהם כדי להחזיק לומדי תורה ועובדי השם ביד רחבה. וגם יזכה שיזכירו את שמו בתפילות ולימודי הקודש לברכה בפרנסה ובכל נושא המעיקים על שמחת החיים, או ניתן להקדיש לטובת עילוי נשמה ליקירים!

גודל מעלת החזקת לומדי התורה בקביעות אין להעריך ; אשרי המצטרפים ל 'תומכי התורה של חסידי ברסלב' וזכותם אין לשער, בעולם הזה ולעולם הבא… וכבר נשמעו כמה וכמה סיפורים של הצלחה וברכה ומסרים מעולם האמת. כי עץ חיים היא למחזיקים בה ותומכיה מאושר !

והיא מסוגלת להגן באלף המגן.., ובה כל מיני סגולות ויקרות וכל מילי דמיטב.., כי התורה כוללת כל הטובות שבעולם – ואם כן, למה לא תקחו חלק ?

מפעל הסכם "יששכר וזבולון" כמה זה עולה?

  1. אחזקת בחור ישיבה (לא נשוי) 3 סדרי לימוד מלאים סה"כ 10 שעות לימוד + עוד כמה שעות של תפילות ושעת התבודדות = עלות לחודש 400ש"ח.
  2. מחיר אחזקת אברך כולל נזקק להשלמת פרנסת ביתו בכבוד, הלומד 7 שעות יומיות כמובן שזה כולל הזכות לפרנסת ביתו = בין 700ש"ח עד 1500ש"ח.
  3. אחזקת יום לימוד מלא בישיבה 600ש"ח כולל ארוחות צהריים.
  4. אחזקה חודשית של כל הישיבה שזה מים חשמל ארנונה, שכירות, פינת קפה חלב, ארוחות צהריים חמות לבחורים = 7000ש"ח.
  5. מפעלינו כשמו כן הוא, הסכם חתום בין הלומד והתורם, ויכול כל שחשקה נפשו ו/או שאין באפשרות ליישב וללמוד ולעסוק בעבודת השם יתברך ולהגות בתורתו יומם ולילה, בהסכם חתום כדת וכדין על שותפות בתורתו של הלומד, ועי"ז ליהנות בעולם הזה – משפע ברכה והצלחה בנכסיו כמבואר בספרים הקדושים. ובעולם הבא – להתחלק בזכויות של לימוד התורה ולהינות מזיו זוהר התורה הקדושה.
  6. ניתן להשתתף גם בחלק מהסכומים כל אחד כפי נדבת ליבו – או בנתינת מעשרות 10% מהכנסותיו והשם יתברך ימדוד כל אחד כפי המסירות שלו להתחלק ולהשפיע גם עבורו באור התורה.

והנה יקוים ההסכם בצורה זאת שהתורם הוא בוחר לעצמו את הלומד שרוצה להחזיקו, ע"י בירורים והיכרות מראש, ומלבד זאת יהיה קשר הדוק בין הלומד והתורם כשיקיימו ביניהם לעיתים שיחות ריעות, תורניות, התחזקות, וכדו'. והלומד ישקיע בתפילותיו ובזמן ההתבודדות ועסק עבודת השם היום יומיות – לטובת והצלחת התורם הן בגשמיות הן ברוחניות.

והנה נשארו מספר בחורי ישיבה ואברכים יקרים מסולאים מפז שבחרו להתמסר ולחיות חיים פשוטים מבלי להינות מתענוגות הבלי עולם הזה.., ולמרות חסרון ודוחק הפרנסה, נפשם חשקה ללמוד דרכי היהדות בשמחה ולהגות בתורה הקדושה, ולעסוק בעבודת השם ומידות טובות בדרך הצדיק האמת רבינו נחמן מברסלב.

עניים הגונים

והחותמים עמהם הסכם זה של "יששכר וזבולון" לא זו בלבד שזוכים לפרנס עניים הגונים, אלא גם כן זוכים לחלק ניכר בשכר לימוד ועסק התורה והמצוות ועבודת השם ויזכו על ידי זה לכל זכות וברכות התורה ויתקיים בהם "עץ חיים היא למחזיקים בה – ותומכיה מאושר" !

  1. בעלי עסקים של הסכם "יששכר וזבולון". יהנו מפרסום באתרי ברסלב, ובגוגל + ובפייסבוק, ובטוויטר ועוד… סך חשיפה מעל עשרות אלפי גולשים בחודש לפרסום העסק לברכה והצלחה עיין בדף קידום אתרים ועסקים.

נ.ב בונוס לבעלי עסקים

בישיבה ישנם בעלי תשובה מומחים גדולים (בעברם) לקידום אתרים שיעזרו ויכולים כהוקרה לעזור לייעץ ולתמוך בקידום אתרים של העסקים המבורכים שיתרמו למפעל "יששכר וזבולון".

  1. החזרי מס הכנסה סעיף 46.

עמותת החסד "ברסלב מאיר" היא עמותה עם ניהול תקין ברשם העמותות, ומוכרת לצורכי החזרי מס הגנסה סעיף 46 לפקודה. שזה אומר שכל תורם יכול לקבל זיכוי במס הכנסה של 35% החזר !

אין סגולה יותר טובה מזה ? אמרנו לכם מרוויחים עולם הזה ! ועולם הבא !

אז למה אתם מחכים..? למשיח ? צלצלו ותתחילו להנות ולהינות…

050-4161022 או בוואטאפ 052-565-2005

 

מוסדות ברסלב ישיבת "נצח מאיר" עשרות שנים של העמדת תלמידים כולם יראים ושלמים בתורה תפילה יראת שמיים ומידות טובות בעבודת השם – בואו והצטרפו לזכות הגדולה לחיי נצח נצחים בזכות וצילו של רבינו הקדוש הנחל נובע מקור חכמה – רבינו נחמן מברסלב זיע"א

תרומות למוסדות ברסלב 100% צדקה לעניים הגונים !
 בית חם ובית מחסה , ארוחות צהריים חמות | תמיכה בנזקקים | הפצת יהדות בשמחה

כל תרומה תתקבל בהוקרה – שם התורם יועבר מיידית למוקד התפילות של חסידי ברסלב במקומות הקדושים ע”י רבני הישיבה בקברי צדיקים, רבי נחמן מאומן קבר רחל ועוד…!

תרומות בכל הכרטיסי אשראי חד פעמי / הוראת קבע בדף מאובטח ללא צורך ברישום,
ע”י התקנים המחמירים ביותר –  הקלק כאן – לתרומה ע"י חברת קשר  |  לתרומה ע"י פייפל ישראל

 סליקה ע”י מנהל הישיבה  050-4161022 ; 051-5505148

ניתן להתקשר במשך כל שעות היום. וואטסאפ 052-565-2005

פייבוקס – 052-565-2005

דרך הטלפון קהילותפון” במספר 073-275-7000 בקוד 42541 או בקישור הבא – קהילות

תרומות לברסלב – הפקדה בבנק

שם החשבון עמותת “ברסלב מאיר” מספר חשבון : 694576 | מספר סניף : 184, בנק פאג”י מספר הבנק 52 | קוד מוסד : 45251

שליחת צ’קים 

עדיף לא לשלוח מזומנים – זה לא תמיד מגיע !! אם שולחים מזומנים עדיף לעשות שליחת דואר עם מעקב ! עבור מוסדות “ברסלב מאיר”, כתובתינו : הרב סלנט 7 ירושלים, מיקוד 95144. יש לציין בצ’ק “למוטב בלבד”

ברכות

זכות התורה ולומדיה וזכות המצוות והצדיקים האמיתיים, שוכני עפר קדושים אשר בארץ המה, יעמדו לתורמים למשמר באלף המגן!

יתקבלו תפילותיכם קדם אבוהון דבשמיא, בחן ברצון וברחמים, להיוושע ולהתברך בכל מילי דמייטב, ובמידה טובה מרובה (כמו שאמרו חז”ל פי חמש מאות) – ותראו פירות טובים בעוה”ז ובעוה”ב, אמן סלע ועד !

ויתקיים בתורמים ובבני משפחתם דברי רבינו נחמן מברסלב

מי שנותן לי – לו אני נותן

ברסלב מאיר | Breslevmeir

רחוב הרב סלנט 7 ירושלים 050-4161022

מס’ עמותה רשומה: 580-481-364

“למוסד אישור מס הכנסה לפי סעיף 46 לפקודה”

שיעור תורה בספרי ברסלב

שמחת תורה ישיבת נצח מאיר
שמחת תורה ישיבת נצח מאיר

ישיבת ברסלב נצח מאיר ירושלים מוסדות ברסלב ישיבת נצח מאיר. הקב"ה אנחנו אוהבים אותך ישיבת נצח מאיר שיעור תורה ,ישיבת ברסלב ישיבת ברסלב,נצח מאיר,חדר לימוד,לימודי תורה,לומדי תורה חדר לימוד, ישיבה,שולחנות,סטנדרים,ספריה,ספרי קודש,יהדות,ישיבה,ישיבת ברסלב

הראה עוד

מאמר מקושר

כתיבת תגובה